Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size malumat verecektir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, hediyeını etkileyen bir vesair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara münasip olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, ekseriya her seviyede veçhe değiştiren bir dizi açılı iniş ve merdiven bâtınerir ve elverişsiz veya sıkışık alanlarda alanın dişi bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya sevap ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

İzinsiz levha, yazı ve videoteyp v.b kullanımı neticesinde meşru prosedür uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın kapısı, isminden bile anlaşılacağı gibi yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık gestaltyor. Bir de ürkü amerikan barı bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi bâtınin yaşamsal öneme sahiptir. Araştırmalar yangın başlangıçladıktan yalnızca 3 dakika içinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk kucakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Yangın Kapısı Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine tatminkâr olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit hür buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanma amacına için belli yapı denetleme şartlarını sağlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin çıkış kapılarının) sınırlı durumlara için TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir mimarisı vardır.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı bilim alabilir showroomumuzu ziyaret edebilirsiniz. 

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri yürütmek zorundadır.

Report this wiki page